Älskade Lars, varför tar dom dig ifrån oss?



Aldrig någonsin har jag börjat gråta över att en lärare ska lämna oss. Det har aldrig blivit så kaos på skolan för att nån tvingas lämna den. Ingen lärare är så älskad som våran, Lars Markevärn. En underbar Matte/No lärare och mentor. Ingen tycks vara redo att lämna honom, helt sjukt vad killen är älskad. I korridorerna är det upptejpade skyltar med olika texter som "Låt Lars stanna på skolan" och "Ingen Lars = IV, here we come!". Säkert 15 namninsamlingslistor som under dagen fyllts och hamnat på rektorns kontor. Grymt mycket tårar har fallit längs i stort sett allas kinder. Så sorgligt, alla som har lars i något ämne + flera vill verkligen att han ska vara kvar. Det har gått så långt att tillochmed VF har blivit meddelade och några ska få prata och försöka övertala rektorns chef om att Lars ska få stanna.

Älskade Lars, med sina fantastiska citat som trillar fram när dagarna är som surast och ingen orkar gå igenom ännu ett prov eller om man bara är totalt less på skolan. Varken jag eller någon annan ser Lars som en lärare, han är mer som en väldigt god vän. Han behandlar oss som vi vill bli behandlade, är aldrig sträng och alltid på bra humör. Han gör alltid det bästa utav situationen. Tårarna rinner fortfarande, och det känns som om det aldrig kommer att sluta, men på något sätt ska vi lösa det här. Lars får inte lämna oss, det tillåter vi inte.

"Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne" - Lars Markevärn.. Citatet som alltid fick oss på bättre humör och som skapade en otroligt mycket större kämparglöd.

-Ja, det går ju rykten om att ni tänker fuska.
-Va? Vem har sagt det?
-Nej, men rykterna går ju. Men jag tycker såhär.. Om man vill fuska.. Så vill man ju ha ett bra resultat och betyg, och det är ju jättekul! Eller hur?
-Hahahahahahaha
(de sista är kopierat från Ellen)


Vi älskar dig, Lars.

WOHO!

Kommentarer
Postat av: Ellen

fyfan, det är inte rättvist. :( jag orkar inte, det kom så jävla plötsligt. jävla fan!

2009-12-15 @ 20:19:37
URL: http://kallamigellen.blogg.se/
Postat av: Natalia

sv: Samma här ;D

Gjort idag?

2009-12-16 @ 17:22:01
URL: http://nataliasoder.blogg.se/
Postat av: Ida [ i d a b a r c k . b l o g g . s e ]

Spana gärna in min blogg och svara på vilka UGGS du skulle valt och varför :)



Kram!

2009-12-16 @ 21:03:11
URL: http://idabarck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0